Звіт про ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ 2022

 

Звіт

 про проведення Днів Сталої Енергії

в ЗДО  (ясла-садок) №7 ” Золотий ключик”

 

З 26 по 30 вересня  в ЗДО (ясла-садок) №7 « Золотий ключик»  був проведений Тиждень Сталої Енергії. Організація заходів передбачали  роз’яснювальну роботу з питань енергозбереження, раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів,серед батьків, дітей закладу, співробітників.

У рамках Тижня були проведені: цікаві заняття з дошкільнятами : «Вимикай світло завжди, щоб не сталося біди», «Електрика-помічниця», «Що трапиться, якщо не буде світла?», «Що таке енергія?», «Небезпека від електроприладів»; виховні бесіди, дидактичні ігри, спостереження, пошуково-дослідницька робота та розваги з дітьми, перегляд  та обговорення фільмів для дітей  на екологічну тематику, про раціональне використання енергоносіїв, що сприяли розумінню дітьми проблем охорони навколишнього середовища; створення мотивації для заощадження ресурсів і енергії.

Робота в колективі визначала такі заходи: проведення роз’яснювальної роботи серед працівників дошкільного закладу щодо збереження та економного використання енергоносіїв, здійснення  контролю  за дотриманням вимог щодо енергозбереження ресурсів (води, світло, тепло).

З  батьками вихованців були сплановані слідуючі заходи : онлайн – спілкування через  групу Вайбер « Ділимося досвідом  щодо збереження енергоресурсів», розроблені пам’ятки для батьків «Чиста енергія-чисте майбутнє», “Раціонального використання енергії в побуті» та інше.

 

 

 

Вихователь-методист                       Л.Г.Спаська

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *