ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ 2022

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Ця міжнародна ініціатива виникла у 2004 році і відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.

Інтернет – це потужний інструмент з величезними можливостями для навчання, підвищення кваліфікації та набуття нових здібностей та знань, спілкування.  Однак з можливостями приходять ризики.

Мета Міжнародного дня безпечного інтернету – підвищити рівень обізнаності, а також допомогти конкретними діями створити не тільки безпечне місце, але й краще місце для перебування в Інтернеті.

Сучасні діти не можуть уявити своє життя без інтернету, і завдання педагогів та батьків навчити їх безпечно та відповідально користуватися всесвітньою мережею.

В рамках регіонального проєкту ” Медіаосвіта в ЗДО”  вихователем експерементальної групи ” Сонечко” Панченко Н.М. було проведено медіазаняття” Уроки для чомусиків від Компіка” . Дошкільнята мали змогу дізнатися про безпеку , яка  чатує в Інтернеті та вправлялися у виборі дитячих сайтів,сторінок, закріпили знання про будову ноутбука.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *